top of page
  • steen794

Vi har fået en ny og opgraderet hjemmeside

Opdateret: 3. mar.

Foreningen Syddjurskunstnere dyrker primært og på mange måder det analoge, men en samlende hjemmeside, som kan præsentere os som forening, vores fælles aktiviteter og hver enkelt kunstner, er også vigtigt. Vi er derfor glade for nu at kunne præsentere vores hjemmeside i en ny og opgraderet udgave.


Syddjurskunstnere hjemmeside


Det var tid til en opgradering

Udviklingen var løbet fra vores gamle hjemmeside. Desuden havde vi brug for nye kræfter til at holde hjemmesiden kørende. Det endte med, at vi uden for gruppen fandt en, som har den nødvendige lyst og også indsigt til det arbejde. Både i forbindelse med opsætningen af en ny hjemmeside, men også den løbende vedligeholdelse. Og helt uden for ”gruppen” er vedkommende dog ikke. Det er Keramiker Birthe Rågårds mand Steen Rågård, som har påtaget sig den tjans.


Nye funktioner – nye muligheder

Vi har nu fået en hjemmeside, som præsenterer sig fint både på en computer og en mobil. Ikke mindst sidstnævnte er en væsentlig ting, da mere end 50% af en hjemmesides visninger i dag sker på en mobil.

Nu er det på hjemmesiden "databaser/CMS", som styrer visningen af både kunstnere og udstillinger. Det gør også opdateringer nemmere. Desuden er der kommet en blog-funktion, som også er med til at gøre hjemmesiden mere dynamisk. Vi kan nu løbende bringe nyheder og relevante blogindlæg. Funktionen har også affødt, af vi fremover hver måned efter tur vil præsentere en af de mange "Syddjurskunstnere" i vores forening. Denne præsentation ligger i blog-kategorien ”Månedens portræt”, og det er keramiker Birthe Rågård, som lægger ud.


Præsentationssider stadig det primære

Vores hjemmesides omdrejningspunkt er fortsat og primært hver kunstners præsentationsside. Når du går ind under medlemmer, møder du en alfabetisk oversigt over alle foreningens kunstnere – og når du klikker på billedet ud for den valgte kunstners navn, vil du blive ledt til vedkommendes præsentationsside. Her kan du læse lidt om kunstneren, se billeder af forskellige værke, få kunstnerens adresse vist på et dynamisk kort samt få en samlet oversigt over kontaktdata, egen hjemmeside m.v. Og i bunden af siden er der navigation frem og tilbage mellem de forskellige kunstneres præsentationssider, så du ikke behøver at gå til bage til oversigten for at springe videre til en af de andre kunstnere.


Nye medlemmer

Hvis du som professionel kunstner, med værksted i Syddjurs kommune, går med tanker om at blive medlem af vores forening Syddjurskunstnere, så er der på hjemmesiden også information og kontaktmulighed i den sammenhæng. Du kan læse om vores krav, ansøgningsprocedure og -proces, foreningens vedtægter, bestyrelse m.v.Klik lidt rundt på hjemmesiden – og husk at komme tilbage hen ad vejen. Vi vil nemlig gerne løbende informere dig om vores fælles udstillinger og andre aktiviteter, som vi står sammen om i foreningen.

Bestyrelsen

149 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Commentaires


bottom of page