top of page
  • steen794

Kunstnerisk kontakt og dialog i Syddjurs

Opdateret: 3. mar.


Syddjurskunstnere kunst dialog


Hjemmesidens blog kan også løbende bruges til at udtrykke forskellige ideer, tanker, holdninger, beskrivelser, historier m.v. Afsender kan være en enkelt kunstner, bestyrelsen eller den samlede forening. Så hvis du som medlem af foreningen ”Syddjurskunstner” har noget relevant og også eksternt rettet på hjertet (husk, det er jo en offentlig tilgængelig hjemmeside), hører vi meget gerne fra dig. Som blogforfatter er ens indlæg alene udtryk for skribentens egen holdning (vil komme til at stå under den type indlæg). Indlægget skal dog være inden for skiven af, hvad foreningens hjemmeside vil og kan være ”organ” for at bringe. Det er bestyrelsens ansvar.


Foreningens formulerede formål

Ved stiftelse af foreningen ”Syddjurskunstnere” i 2006 blev der i vedtægterne formuleret disse formål for foreningen:

  • at være kommunens samarbejdspartner i kunstneriske spørgsmål

  • at skabe kontakt mellem virksomheder og foreningens kunstnere

  • at skabe rum for en kunstnerisk dialog og styrke og synliggøre professionelle kunstneres arbejde

  • at formidle kontakt mellem foreningens kunstnere

  • at samarbejde med beslægtede foreninger i ind- og udland.

Hvert af disse emner kan eksempelvis og utvivlsom afføde mange relevante og interessante blogindlæg. Måske med en overskrift som dette blogindlæg: ”Kunstnerisk kontakt og dialog i Syddjurs”. Og nogle gange måske samtidig som indlæg i lokalaviserne på Syddjurs.


Vores fælles udstillinger

Et vigtigt – og måske nok det vigtigste samarbejdsområde i foreningen – er vores fælles udstillinger. Primært vores årlige påskeudstilling på Fuglsøcentret i Knebel. Det vil også i stort omfang være her i bloggen, at omtale, præsentationer m.v. i den sammenhæng vil blive formidlet.


Bestyrelsen

35 visninger

Comentários


bottom of page