Udstillinger / Påskeudstilling 2022

Påskeudstilling 2022

Syddjurskunstnernes Påskeudstilling 2022

REJSEBREVET - UDLÆNGSEL

Efter to år med corona nedlukning og aflysninger, er det en særlig glæde at kunne byde velkommen til dette års Påskeudstilling.

Med temaet REJSEBREVET – UDLÆNGSEL byder 30 Syddjurskunstnere velkommen til en påskeudstilling på Fuglsøcenteret. En udstilling der byder på lidt mere end publikum er vant til, med 2 internationale udstillere fra Grækenland. De er inviteret med for netop at give dette års tema en ekstra dimension. Mennesket og det `at rejse` har altid hørt sammen. Ønsket med årets tema er at pege på kunstens mulighed for at virke som bindeled mellem folk både menneskeligt og kulturelt.

REJSEBREVET kan fortolkes og forstås på mange måde. Det kan være den helt konkrete rejse fra et sted til et andet, udlængslen og behovet for at opleve og se nye steder. Men det kan også være den indre rejse i det enkelte menneskes liv, en rejse, der fører os hen imod en ny forståelse af livet og os selv. Mødet med det andet menneske der ændrer din egen historie og livsrejse.
Lad din rejse gå til Fuglsøcenteret I Påsken og oplev der selv, Syddjurskunstnerne og 2 internationale kunstneres fortolkning af REJSEBREVET - UDLÆNGSEL.

Udstillingen åbnes med festlig fernisering onsdag d. 13. April kl. 17.00- 19.00
Udover temaudstillingen, vil Fuglsøcenteret være fyldt med 20 kunstneres separate udstillinger i de øvrige lokaler. Her vil det være muligt at møde de enkelte kunsterne, der i stor udstrækning selv vil være tilstede på udstillingen i Påskedagene.

Der vil i Fuglsøcenterets foyer være biograf med videooptagelser af de forskellige kunstnere, optaget og redigeret af Bjarne Hermansen. En tidslinje vil gøre det nemt at udvælge de kunstnere man ønsker af se videoklippet omkring.

I Fuglsøcenterets restaurant er der hver dag brunch fra kl.09.30-13.00. Det anbefales at bestille bord. https://www.fuglsoebillet.dk/ Mulighed for frokost 12-16 og køb af kaffe og kage i cafeén om eftermiddagen.

Udstillingen er åbent alle dage i påsken 10.00-17.00

Hvor: Fuglsøcentret, Dragsmur 6, 8420 Knebel
Hvornår: Fernisering den. 13 april kl. 17-19
Åbningstider: 14 – 18 april kl. 10.00-17.00
Entre´ 30 kr.

syddjurskunstnere
Opdateret 26.04.2023
© 'Syddjurskunstnere'  /  www.syddjurskunstnere.dk