top of page
  • steen794

Vi har fået et logo knyttet til vores forening

Opdateret: 3. mar.


Syddjurskunstnere logo


Lidt snak i forskellige sammenhænge endte med, at vi i bestyrelsen udskrev en logo-konkurrence for foreningens medlemmer i starten af efteråret 2023. Konkurrencen resulterede i 23 forslag, som så blev sendt ud til alle medlemmerne til afstemning. Hver kunne udvælge tre og give dem en rangorden med point 1-2-3. De tre logoforslag, som fik flest point på den måde, blev så sendt ud til endnu en afstemning. I anden runde var det logoet, som vises på billedet her øverst, som fik flest stemmer. Og dermed valgt.


Logoet er lavet af foreningsmedlem og maler Hans Clausen.

Der er/har været forskellig holdning til, om vi skulle eller ikke skulle have et logo. Det endte som nævnt med en logo-konkurrence. Begrundelsen for et logo var, udtrykt fra flere medlemmer, at også en visuel identitet kan være en fordel, når vi skal gøre os synlige og husket rundt omkring. Det kan et logo bidrage til.


Logoet er nu også, som det kan ses, blevet passet ind på vores nye hjemmeside (øverst til venstre). Optimalt havde det nok været, at hjemmesideudvikleren havde haft det fra starten, men nu har vi fået begge dele løst parallelt, og det er der også fordele ved.


Bestyrelsen

Syddjurskunstnere nyt logo

59 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

コメント


bottom of page