top of page
  • steen794

Lidt om månedens portræt her på hjemmesiden

Opdateret: 3. mar.


Månedens portræt Syddjurskunstnere


Vores nye hjemmeside har fået en blog-funktion tilknyttet, som løbende kan bringe nyheder og diverse blogindlæg. Vi har valgt, at funktionen også skal bruges til hver måned at præsentere en af de mange kunstnere, som er medlem i foreningen Syddjurskunstnere.


Keramiker Birthe Rågård i Ebeltoft lægger ud. Dette valg er ikke baseret på nogen udvælgelse, udtrækning eller andet. Det er så simpelt, at Birthe er kone til vores hjemmesidebygger og webmaster. Så det lå for ham lige for at lægge hende på som den første for at vise funktionen. Og nu er vi i gang.


Bestyrelsen vil videre frem finde et system, som kan sikre en ny kunstner hver måned. Vi håber interessen er der. Det er bestemt ikke en tvang. Blot en mulighed, men fint kunne det være på den måde at præsentere de mange kunstnere i foreningen. Dermed kan vi internt i foreningen lære hinanden bedre at kende, og udadtil vil de mange, der forhåbentlig besøger vores nye hjemmeside, få samme mulighed.


Keramiker Birthe Rågård har valgt at skrive hendes præsentation i ”jeg-form” (første person ental). Man kan også vælge ”tredje person ental”, interview-form eller måske noget helt tredje. Det er op til den enkelte kunstner. Og dejligt, hvis alle foreningens "Syddjurskunstnere" hen ad vejen vil deltage.


Webmaster sætter det hele op på bloggen. Hver kunstner skal blot sende ham en færdigredigeret tekst, når det er deres tur + et eller flere billeder. Som man kan se i Birthe Rågårds ”Månedens portræt”, er der fin mulighed for at få en del billeder med af egne værker m.v. Disse skal blot sendes sammen med teksten.


Bestyrelsen

Månedens portræt

49 visninger

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page